QUI SOM?

Ho cridem a viva veu. Ens obsessionen la música, la literatura i l’art i massa sovint ens quedem insatisfets amb el que ens ofereixen. Veiem com interessos aliens passen per davant de la qualitat i el producte queda subjecte a raons que disten de paràmetres culturals. Estem segurs que hi ha una manera sincera de fer les coses. Des de la base, sense lligams, amb independència i en català i mitjançant la radiodifusió, les plataformes 2.0 i l’amor a la música, el cinema i la literatura. Amb aquestes eines volem donar suport a iniciatives culturals populars d’arreu i, especialment, a les que tinguin lloc dins de les fronteres dels Països Catalans.

Aquest és el nostre manifest i aquest bloc és la continuació lògica del Cicle de concerts al Fantástico Club. Amb la mateixa premissa de sinceritat i criteri del Cicle, A Viva Veu pretén servir com a plataforma per copsar l'actualitat cultural des d'un punt de vista crític alhora que recuperarà fets i efemèrides passades d'interès que hagin pogut caure en l'oblit.

A Viva Veu som:

Al costat de cada nom hi ha les adreces de correu electrònic de cadascú. Dirigeix-t'hi si vols comentar-li algun dels seus articles. Si el que vols és comunicar-te amb l'equip d'A Viva Veu en general i no a ningú en particular, si us plau, envia'ns un correu a cridem@avivaveu.com.

Xavi Arnaiz [email | tumblr]
Eduard Gras [email | twitter]
Vanessa Millet [email | tumblr]
Marc Rovira [email]
Arnau Sabaté [email | bloc | twitter | tumblr]
Carlota Surós [email | bloc | flickr]

 

Wind Atlas

#1 Benvinguts a A Viva Veu

Ho cridem a viva veu. Ens obsessionen la m&

#2 Inspira

Encara recordem el concert d'Inspira com un

#3 Me and the Bees

Me & The Bees és un grup de noie

#4 Nova temporada Cicle A Viva Veu

Ben a prop de complir tres anys, avui prese

#1 2011. Els millors discos d'electrònica

Enguany hem tinguts alguns debats interns e

#2 2010. Els millors concerts

Encara que no ho sembli, la música n

#3 Martí de Riquer in memoriam

"La primera impressió que fa é

#4 #Sónar2013: La selecció artística

Amb el mateix criteri utilitzat en cadascun